Beste trouwfotografie in Nederland

Op het gebied van trouwfotografie zijn wij vooruitstrevend. Wij maken de foto’s waar families levenslang naar zullen kijken. Buiten het fotograferen zijn wij ook experts op het gebied van Fotoshop.

Deze skill zorgt ervoor dat wij foto’s op een unieke manier kunnen bewerken. Onze trouwfotograven garanderen trouwfoto’s die van het beeld afknallen! Bekijk onze portfolio voordelen.

Onze trouwfotograven worden maandelijks getraind om de juiste posities aan te nemen. Er is namelijk maar 1 kans om uw trouwerij goed vast te leggen!

Neem daar geen risico mee en huur Vette Foto! Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Wij bieden ook vrijblijvend een kennismakingsgesprek. We nemen dan uw wensen door en maken hierop een plan. Veel van onze klanten geeft dit een goed gevoel.

Hoe werkt trouwfotografie?

Ons doel is vrij eenvoudig: we willen een trouwreportage voor je maken die al je echte momenten laat zien. Wij denken graag met je mee om de trouwdag op de juiste manier vast te leggen.

Het wordt een dag waar je talloze herinneringen maakt, geniet dus van tijd met je gasten en vooral met elkaar. Besteed dus je trouwfotografie uit aan Vette foto en ontvang de mooiste foto’s.

Wij garanderen trouwfoto’s die geweldig zijn. Het is onze missie en passie om jullie trouwdag op een fantastische manier in beeld te brengen. Neem direct contact met ons op voor meer info.

Trouwfotografie
Trouwfotografie nederland
Trouwfotografie verloving
trouwen

Wat kost trouwfotografie?

Er zijn verschillende prijzen als het gaat om trouwfotografie. Dit komt omdat er verschillende soorten trouwfotograven zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met de ervaring en de apparatuur.

Een beginnende trouwfotograaf kost 1500 euro voor een dag

  • 8 uur lang
  • 250+ trouwfoto’s
  • Trouwalbum
  • 1 uur fotoshop

Een professionele trouwfotograaf kost 3000 euro

Je krijgt dan een top fotograaf met een assistent erbij (2 camera’s). Dit zijn fotograven die al meer dan 10 jaar in de trouwfotografie zitten. De top 3 van Nederland werkt bij ons als freelancer.

Vette foto heeft landelijk en wereldwijd het beste team aan fotograven. Dus mocht u gaan trouwen reserveer dan ver van te voren uw plek. We zitten soms al ver vooruit volgeboekt.

“Trouwfotografie is me leven.” Geert Hendrik

Wat is trouwfotografie?

Trouwfotografie is een specialisme in fotografie dat zich primair richt op het fotograferen van evenementen en activiteiten rondom bruiloften. Hierbij staat het bruidspaar uiteraard centraal.

Het kan ook andere soorten portretfotografie worden die voor de officiële trouwdag nodig zijn. Denk aan de verlovingssessie voorafgaand aan het huwelijk. De foto’s worden dan vaak gebruikt als uitnodiging.

Bij trouwfotografie is het belangrijk dat de trouwfotograaf onopgemerkt blijft. Dit geeft de mooiste foto’s omdat het momenten betreft die natuurlijk tot stand zijn gekomen.

Op dit vlak is Vette Foto gespecialiseerd. Wij vinden altijd de momenten die bijzonder zijn. Dit zijn nooit de momenten waarop iedereen netjes op 1 lijn staat te wachten op het foto momenten.

Laat ons rondlopen op je trouwerij en wij leggen de mooiste momenten vast.