Trouwfotografie van Vette Foto

Op het gebied van trouwfotografie zijn wij vooruitstrevend. Wij maken de foto’s waar families levenslang naar zullen kijken. Buiten het fotograferen zijn wij ook experts op het gebied van Fotoshop.

Deze skill zorgt ervoor dat wij foto’s op een unieke manier kunnen bewerken. Onze trouwfotograven garanderen trouwfoto’s die van het beeld afknallen! Bekijk onze portfolio voordelen.

Onze trouwfotograven worden maandelijks getraind om de juiste posities aan te nemen. Er is namelijk maar 1 kans om uw trouwerij goed vast te leggen! Ontdek straks de 30 belangrijkste momenten om vast te leggen bij elke trouwerij! Meldt je hier vrijblijvend aan voor meer informatie of een offerte.

Hoe werkt trouwfotografie?

Ons doel is vrij eenvoudig: we willen een trouwreportage voor je maken die al je echte momenten laat zien. Wij denken graag met je mee om de trouwdag op de juiste manier vast te leggen.

Het wordt een dag waar je talloze herinneringen maakt, geniet dus van tijd met je gasten en vooral met elkaar. Besteed dus je trouwfotografie uit aan Vette foto en ontvang de mooiste foto’s.

Wij garanderen trouwfoto’s die geweldig zijn. Het is onze missie en passie om jullie trouwdag op een fantastische manier in beeld te brengen. Neem direct contact met ons op voor meer info.

Trouwfotografie
Trouwfotografie nederland
Trouwfotografie verloving
Foto's laten maken wanneer je gaat trouwen.

Wat kost trouwfotografie?

Er zijn verschillende prijzen als het gaat om trouwfotografie. Dit komt omdat er verschillende soorten trouwfotograven zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met de ervaring en de apparatuur.

Een beginnende trouwfotograaf kost 1500 euro voor een dag

  • 8 uur lang
  • 250+ trouwfoto’s
  • Trouwalbum
  • 1 uur fotoshop

Een professionele trouwfotograaf kost 3000 euro

Je krijgt dan een top fotograaf met een assistent erbij (2 camera’s). Dit zijn fotograven die al meer dan 10 jaar in de trouwfotografie zitten. De top 3 van Nederland werkt bij ons als freelancer.

Vette foto heeft landelijk en wereldwijd het beste team aan fotograven. Dus mocht u gaan trouwen reserveer dan ver van te voren uw plek. We zitten soms al ver vooruit volgeboekt.

“Trouwfotografie is me passie.” Geert Hendrik

Wat is trouwfotografie?

Trouwfotografie is een specialisme in fotografie dat zich primair richt op het fotograferen van evenementen en activiteiten rondom bruiloften. Hierbij staat het bruidspaar uiteraard centraal.

Het kan ook andere soorten portretfotografie worden die voor de officiële trouwdag nodig zijn. Denk aan de verlovingssessie voorafgaand aan het huwelijk. De foto’s worden dan vaak gebruikt als uitnodiging.

Bij trouwfotografie is het belangrijk dat de trouwfotograaf onopgemerkt blijft. Dit geeft de mooiste foto’s omdat het momenten betreft die natuurlijk tot stand zijn gekomen.

Op dit vlak is Vette Foto gespecialiseerd. Wij vinden altijd de momenten die bijzonder zijn. Dit zijn nooit de momenten waarop iedereen netjes op 1 lijn staat te wachten op het foto momenten.

Laat ons rondlopen op je trouwerij en wij leggen de mooiste momenten vast. Vette Foto kan de foto’s en video’s voor je schieten! Ga voor kwaliteit en huur ons voor je fotografie in.

Dit zijn de beste ideeën voor het maken van een trrouwfoto.

30 trouwfoto’s die je moet hebben

Als er één universele waarheid is over bruiloften die elk verloofd stel moet weten, dan is het deze: het maakt niet uit hoeveel evenementen je plant voor het weekend, hoeveel je ook inpakt voor je dag, en hoe zorgvuldig je ook probeert aanwezig te blijven, je trouwdag zal onvermijdelijk veel te snel voorbij zijn.

Dit is het goede nieuws: uw bruiloft fotograaf is speciaal ingehuurd om al uw belangrijkste herinneringen te bewaren, en hun enige prioriteit is om elk ongelooflijk moment en elk zorgvuldig gekozen detail vast te leggen, zodat u de grote dag nog jaren kunt herbeleven.

Hoewel een echte professional geen lijst met foto’s nodig heeft, is het belangrijk om in de maanden voorafgaand aan de grote dag uw onmisbare fotomomenten met uw fotograaf te bespreken.

Hoewel ze er zeker van zijn dat ze alle benodigdheden krijgen, weten ze misschien niet dat de armband die de bruid draagt een familie-erfstuk is of wie de beste jeugdvriend van de bruidegom is, en als dit foto’s zijn waarvan je weet dat je ze wilt, communiceer dan die verzoeken is essentieel.

Bovendien heeft het een bijkomend voordeel om vertrouwd te raken met de belangrijkste trouwfoto’s die professionele fotografen over het algemeen maken: als je eenmaal weet wat de professionals zien als een prioriteit om vast te leggen, weet je waar je je budget moet investeren om ervoor te zorgen dat je een goed afgeronde foto krijgt. fotoalbum.

Klaar om inspiratie op te doen? Hier 30 onmisbare trouwfoto’s bij trouwfotografie:

1. De suite

Terwijl sommige fotografen de uitnodigingssuite op de ochtend van de bruiloft fotograferen, doen anderen dit liever achteraf in hun eigen studio. Praat met je fotograaf over waar je naar op zoek bent op dit fotomoment en geef duidelijk aan of je al dan niet extra details (zoals bloemen, sieraden en accessoires) in de foto wilt hebben.

Hoe dan ook, zorg ervoor dat je een volledige, smetteloze uitnodigingssuite meeneemt naar de bruiloft en bereid bent om deze te overhandigen. Als je je zorgen maakt over het hebben van een set om thuis te bewaren en in te lijsten, overweeg dan om op zijn minst een paar extra’s te bestellen.

2. Het schoonheidsmoment

Je fotograaf arriveert over het algemeen een paar uur voordat de ceremonie begint, en afhankelijk van hoeveel fotografen er op de grote dag zullen zijn, sturen ze waarschijnlijk een professional om de voorbereidingen van elke partner te documenteren (naast het maken van andere detailfoto’s ).

Voor aanstaande bruiden is het volledige voorbereidingsproces, inclusief haar en make-up, vaak een belangrijk moment om bij trouwfotografie vast te leggen. Geef uw fotograaf zo vroeg mogelijk de volledige tijdlijn van de dag, zodat hij zijn planning dienovereenkomstig kan plannen.

3. De accessoires

Je hebt waarschijnlijk veel tijd besteed aan het uitzoeken van je trouwdagaccessoires, dus zorg ervoor dat je fotograaf ze vastlegt. Als je iets ouds, nieuws, geleends en blauws draagt, maak dan een foto van alles bij elkaar!

4. De voorbereidingsmomenten

Na al dat winkelen voor trouwjurken, wil je de grote onthulling vastleggen. Er is niets leukers dan tijd vrijmaken voor een snelle foto van je moeder of bruidsmeisje die je naar binnen ritst.

5. De Trouwschoenen

Net als bij de rest van je trouwaccessoires, heb je waarschijnlijk goed nagedacht over de schoenen die je gaat dragen tijdens je wandeling door het gangpad, dus zorg ervoor dat je fotograaf er ook een geweldige foto van maakt.

Als je foto’s probeert te consolideren, kun je je fotograaf vragen om je hakken op de foto te zetten met je andere accessoires. Kies voor de trouwfotografie van Vette foto en je hoeft nergens meer over na te denken! Wij maken namelijk al meer dan 20 jaar trouwfoto’s.

6. Het bruidsportret

Als je haar en make-up eenmaal gedaan zijn en je die prachtige trouwjurk bent aangetrokken, is het tijd om je officiële fotodebuut te maken.

Als je nerveus bent over het poseren voor die soloportretten, probeer dan niet te benadrukken: je fotograaf zal je waar nodig begeleiden, en je wilt die prachtige kiekjes waarop je er stralend uitziet op de grote dag.

7. De sluier

Als je een sluier draagt voor de ceremonie, zorg er dan voor dat je fotograaf vanuit elke hoek enkele foto’s maakt. Het is maar een korte tijd actief in het grote geheel, dus geef er prioriteit aan om er foto’s van te maken zolang je kunt.

8. Het bruidsboeket

Er gaat niets boven het moment dat een bruid haar bruidsboeket ziet: het is een prachtig, kunstig gearrangeerd boeket bloemen dat speciaal is ontworpen om bij jou en jouw specifieke visie op de dag te passen.

Net als je sluier, houd je het boeket maar een klein deel van de dag vast, dus zorg ervoor dat je wat foto’s maakt terwijl je het vasthoudt en geef het dan aan je fotograaf om enkele solo-foto’s te maken

9. Boeketten & corsages

Een boutonnière is misschien kleiner van formaat, maar verdient net zoveel aandacht als een boeket. We houden van het idee om het op te nemen met andere accessoires voor de grote dag, zoals de ringen van het stel.

10. Het portret van de bruidegom

Elke partner verdient zijn moment voor de camera, dus zorg ervoor dat je fotograaf ook een paar solofoto’s van de bruidegom maakt. Zijn keurige uiterlijk verdient tenslotte het om gedocumenteerd te worden!

Trouwfotografie amsterdam

11. De eerste blik

Sommige stellen zijn er helemaal zeker van dat ze een eerste blik willen, terwijl anderen liever wachten op het moment aan het gangpad – uiteindelijk is er geen goede of foute optie.

Als je besluit om je partner voor de ceremonie te zien, zorg er dan voor dat je fotograaf aanwezig is om dit vast te leggen. Je zult deze herinneringen voor altijd koesteren.

12. De openhartige momenten

Formele trouwfoto’s zijn geweldig, maar we houden ook van een openhartig moment. Als je ervoor openstaat om die natuurlijke, ongeposeerde momenten vast te leggen, zorg er dan voor dat je fotograaf hiervan op de hoogte is.

13. De portretten

Nadat jij en je partner “Ik wil” hebben gezegd, sluip je weg met je fotograaf voor foto’s – alleen jullie tweeën. Het is een leuk moment om alleen met je partner door te brengen en een perfect moment om geweldige herinneringen vast te leggen.

14. Het huwelijksfeest

Zorg ervoor dat je met het hele huwelijksfeest op de foto gaat. Deze groepen bestaan uit alle mensen van wie je het meest houdt, dus je zult blij zijn een speciale foto te hebben van iedereen samen om nog jaren op terug te kijken.

15. De kinderen

Als je kinderen hebt op je huwelijksfeest, wil je er bij trouwfotografie zeker van zijn dat er foto’s van ze worden gemaakt, zowel met het paar als alleen. Kleintjes worden zo snel groot, en als ze belangrijk genoeg voor je zijn om deel uit te maken van je huwelijksfeest, zul je op deze leeftijd zeker herinneringen aan ze koesteren.

16. De Ceremonie locatie

Vraag je fotograaf om een landschapsfoto te maken van de plek waar het allemaal gebeurt. Je hebt veel tijd, moeite en geld geïnvesteerd in het mooi maken van de ceremonieruimte, dus je wilt je precies herinneren hoe het eruit zag.

17. De wandeling door het gangpad

Of je nu op de arm van je moeder, vader of allebei loopt, je zult dit moment voor altijd koesteren. Bovendien is dit het soort moment dat je anders nooit te zien krijgt zonder foto!

18. De Ringuitwisseling

Dit zijn de belangrijke dingen! Zorg ervoor dat je bij trouwfotografie de foto’s maakt van de ceremonie in actie, inclusief die belangrijke ringuitwisseling.

19. De lach

Een huwelijksceremonie is een serieuze zaak, maar er is bijna altijd een beetje lichtzinnigheid om de formaliteiten in evenwicht te brengen.

Zorg ervoor dat je fotograaf ook prioriteit weet te geven aan die onverwachte momenten, zoals wanneer je lacht om de geloften van je partner of moeite hebt om de ring over hun vinger te schuiven (het overkomt bijna iedereen!).

20. De eerste kus

Er gaat niets boven die eerste kus als pasgetrouwd stel. Zorg ervoor dat uw ambtenaar voor dit belangrijke moment uit beeld stapt.

Eerste kus

21. De ceremonie uitgang

Of je gasten nu vraagt om bloemblaadjes of confetti te gooien, met sterretjes of linten te zwaaien, bellen te blazen, bellen te rinkelen of een ander creatief idee dat in je opkomt, zorg ervoor dat die speciale exit op film wordt vastgelegd.

22. De ontwerpdetails

Of je nu samenwerkt met een professionele weddingplanner of alles zelf doet, je hebt veel tijd besteed aan het in kaart brengen van alle details van de grote dag, dus zorg ervoor dat je fotograaf weet dat hij prioriteit moet geven aan de details die voor jou het belangrijkst zijn .

Belangrijke ontwerpdetails, zoals installatie van escortkaarten, unieke bars of achtergronden voor recepties, mogen niet worden gemist.

23. Het algehele ontwerp van de receptie

Uw ontvangstruimte voor het eerst zien is iets onbeschrijflijk bijzonders, maar het is te snel voorbij. Vraag je fotograaf om scènebepalende momentopnamen van de hele ruimte te maken, zowel met als zonder gasten, zodat je jarenlang kunt terugkijken op elk episch detail.

24. De zitplaatsen van de gasten

Na al die tijd besteed aan het uitzoeken van beddengoed en opladers, moet je ervoor zorgen dat je fotograaf de details van de grote dag vanuit verschillende hoeken vastlegt. We houden vooral van deze onverwachte luchtfoto.

25. Het middelpunt

Je hebt veel geld uitgegeven aan die prachtige bruiloftsbloemen, dus het is belangrijk om ervan te genieten, zowel op de grote dag als daarna!

Als je een aantal verschillende centerpieces hebt geselecteerd, vraag je fotograaf om elk detail te beschrijven.

26. De taart

Zorg ervoor dat je een shot van de taakt krijgt voordat deze wordt aangesneden.

27. De eerste dans

Dit is een van de grote fotomomenten bij trouwfotografie, maar maak je geen zorgen over je bewegingen terwijl je bezig bent. Je fotograaf legt al het plezier vast dat je hebt op de dansvloer.

28. Het snijden en eten van de taart

Het aansnijden van de bruidstaart is een overgangsritueel, dus dit moment wilt u zeker vastleggen. We raden persoonlijk een cake smash af, maar laat het je fotograaf weten als je van plan bent er een te doen, want ze willen graag blijven voor die foto.

29. Het dansfeest

Het is tijd om los te gaan op de dansvloer! Laat je fotograaf zijn gang gaan en leg de sfeer van het feest vast. Je zult het leuk vinden om terug te kijken op al het plezier dat je hebt gehad met je familie en vrienden.

30. De laatste kus

Of je nu in een vlaag van bubbels vertrekt of gasten laat zwaaien met sterretjes voor je vertrek, pauzeer zeker voor nog een kus op weg naar buiten – het is de perfecte afsluiting van je grote dag.

Trouwfotografie Groningen

Trouwfotografie uitbesteden aan Vette Foto

Wij kunnen je trouwfoto´s maken die social media waardig zijn! Je zult foto´s krijgen van je trouwerij die uniek zijn. Onze trouwfotograven weten precies hoe ze jullie mooiste momenten moeten vereeuwigen.

Willen jullie je onvergetelijk dag professioneel laten vastleggen? Huur dan Vette Foto in en je zult levenslang genieten van de beelden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Share This Story, Choose Your Platform!