Babyfotograaf

Een babyfotograaf zijn is een complexe rol, en het kost tijd om deze onder de knie te krijgen. Baby’s begrijpen niet dat er een fotoshoot gaande is. Ze worden hongerig, chagrijnig en moe.

De beste babyfotografen weten dit en zijn dus altijd snel en flexibel. Maar ook al zien de foto’s er hartverwarmend en schattig uit, er wordt achter de schermen veel moeite gedaan om die resultaten te krijgen.

Bij Vette Foto vindt je de beste babyfotograaf van Nederland. Voor meer informatie en prijzen kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Babyfotograaf inhuren? Dit zijn 10 beroemde fotografen!

Bekijk deze tien beroemde babyfotografen. Je krijgt inspiratie en nieuwe ideeën over fotografie.

1) Kyra Snijders

Bij Vette Foto hebben wij tientallen professionele babyfotografen. Door onze landelijke dekking kun je bij ons baby foto’s laten maken in elke stad en op locatie.

2) Benedetta Vallone

Benedetta Vallone houdt van fotograferen en heeft haar stijl verfijnd sinds ze een tiener was. Haar foto’s richten zich op baby’s, de kindertijd en het gezin.

De foto’s van Benedetta staan in tijdschriften en ze was een van de beste babyfotografen van het jaar in 2019. Ze krijgt mentorschap van Ana Brandt (zie nummer drie op deze lijst) en haar foto’s staan vol met perfect vastgelegde momenten.

3) Sonia Gourlie

Sonia Gourlie is een bekroonde babyfotograaf. Ze is gespecialiseerd in kinder- en gezinsfoto’s. Ze denkt dat foto’s perfect zijn om belangrijke momenten in ons leven vast te leggen.

Sonia’s foto’s zien eruit alsof ze uit een kindersprookjesboek komen. De kinderen zien er gelukkig uit en stralen van kinderonschuld.

4) Tricia Schumacher

Tricia Schumacher is een baby fotograaf met talloze creatieve ideeën. Ze woont in Illinois, VS, dus misschien wil je contact opnemen met haar studio voor je newborn fotoshoot als je in de buurt woont.

Tricia’s studio heet Wigglebug Photography, genoemd naar haar kinderen en hoe baby’s de neiging hebben om te bewegen. Deze naam weerspiegelt hoe zij de unieke periode vastlegt waarin pasgeborenen zich zo gedragen.

Ontdek op welke manier newborn fotografie in Nederland werkt.

5) Lauren Grayson

Lauren Grayson is zwangerschaps-, newborn- en babyfotograaf in Cleveland, VS. Ze stelt zichzelf voor als een ‘tijdbehoudkunstenaar’. Haar foto’s leggen echt natuurlijke momenten vast.

Ze vindt het essentieel om betekenisvolle portretten te maken en details vast te leggen die het hele gezin zich voor altijd wil herinneren.

6) Natalia Brembor

Natalia Brembor is een bekroonde fotograaf in Maryland, VS. Ze is gespecialiseerd in newborn-, kinder-, zwangerschaps- en familiefotografie.

En ze denkt dat fotografie de beste manier is om momenten vast te leggen en verhalen te vertellen: ‘Ik vind voldoening in het vermogen van foto’s om momenten, glimlachen en andere onmiddellijke emoties vast te leggen die we ervaren en voelen.

Voor mij vertellen foto’s een verhaal. Het geeft mij telkens weer een magisch gevoel als ik een verhaal kan vertellen achter elke opname en elk frame dat ik maak.”

7) Jolia Stern

Jolia Stern staat bekend als de beste babyfotograaf van 2020. Ze heeft in Duitsland gewerkt en werkte vroeger als media-ontwerper. Ze volgt nu haar passie en houdt zich fulltime bezig met babystudio fotografie!

Jolia beweert dat we fotografie alleen met ons hart kunnen begrijpen en niet met woorden. Als ze naar haar baby- en newbornfoto’s kijkt, legt ze duidelijk haar hele hart in het werk.

8) Erin Elizabeth Hoskins

Erin Elizabeth is een newborn- en zwangerschapsfotograaf uit Perth, Australië. Erin vindt het essentieel om natuurlijk licht te gebruiken voor haar familie- en pasgeboren foto’s.

Ze geeft ook workshops en biedt mentorschap aan in haar studio. Erins foto’s zijn dromerig en mooi. Ze haalt het beste uit het beschikbare natuurlijke licht.

Ontdek op welke manier wij een zwangerschapsshoot doen!

9) Ana Brandt

Ana Brandt is een professionele zwangerschaps- en babyfotograaf gevestigd in Californië. Ze werkt met beroemdheden en heeft bijna 250.000 volgers op Instagram.

Ook heeft ze een populair YouTube-kanaal en biedt ze cursussen en workshops aan. Ana ontwerpt ook zwangerschapsjurken en haar werk is te vinden in diverse tijdschriften.

10) Shannon Leigh

Shannon Leigh is een bekroonde babyfotograaf, gevestigd in Atlanta. Voordat ze een van de meest erkende baby fotografen werd, werkte ze 13 jaar als kleuterleidster.

Shannon heeft een grote studio en zorgt voortdurend voor fantastische rekwisieten voor haar fotosessies. Haar opstellingen zijn vaak geïnspireerd op sprookjes, films en Disney-figuren.

Huur een professionele babyfotograaf

Zoek je een babyfotograaf bij jou in de buurt? Vette Foto heeft een landelijke dekking met ervaren fotograferen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Share This Story, Choose Your Platform!