ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

Profiteer van die prachtige glans en leg jouw zwangerschap vast met een oogverblindende zwangerschapsshoot! Het beste is dat je het in het comfort van je eigen huis kunt doen.

Zwangerschap is een bijzondere tijd, en zelfs als het lijkt alsof je steeds minder controle over je lichaam krijgt, levert het feitelijk fantastisch werk op bij het beschermen en verzorgen van je kleintje.

Het is alleen maar passend om uw lichaam te vieren en te eren met vertederende foto’s die u en uw gezin een leven lang zullen koesteren.

Zelfs als het lijkt alsof je schema onmogelijk hectisch is en je alleen maar wilt rusten, overweeg dan om tijd vrij te maken voor een fotoshoot. Misschien heb je er spijt van dat je er geen hebt; Je bent tenslotte niet voor altijd zwanger.

Voor de mooiste foto’s huur je natuurlijk een professionele zwangerschapsfotograaf in van Vette Foto! Meldt je bij ons aan voor meer informatie!

WANNEER IS HET BESTE TIJD OM EEN ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT TE PLANNEN?

Het doel van een zwangerschapsfotoshoot is om jouw schattige babybuikje te laten zien. De beste tijd om dit in te plannen is uiteraard de mooie tijd tussen het einde van uw tweede trimester en het begin van uw derde trimester.

Dit is waar je babybuik rond en perfect wordt. Profiteer van de veranderingen in uw lichaam en laat alle zwangerschapsgloed uw foto’s overnemen. Als u zich zelfbewust voelt, is dat ook geen probleem.

Er zijn veel ideeën voor zwangerschapsshoots die u in de privacy van uw huis kunt uitvoeren. Hier zijn acht zwangerschapsfotografie ideeën die eenvoudig maar betoverend zijn!

Mocht je zelf willen fotograferen dan kun je daarvoor alles kopen in onze online webshop.

8 DOE-HET-ZELF ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT IDEEËN

Dit zijn leuke tips wanneer je je zwangerschap wilt vastleggen op foto:

1. SILHOUET

Silhouet fotografie is een geweldige manier om zwangerschapsfoto’s te maken zonder al te veel te laten zien. In feite biedt het de perfecte balans tussen onthullen en verbergen, waarbij een deel van de magie die daar plaatsvindt behouden blijft en het privé blijft.

Het helpt ook enorm als je je ongemakkelijk voelt als je gefotografeerd wordt, wat bij veel vrouwen gebeurt, zowel zwanger als niet.

2. BUITEN

Een zwangerschapsfotoshoot buitenshuis levert vrijwel altijd prachtige foto’s op. Er zal voldoende natuurlijk licht zijn dat de foto’s heldere tinten en verbluffende details geeft.

Bovendien is het, met de schilderachtige achtergrond die er gewoon is, niet nodig om extra elementen toe te voegen om het plaatje compleet te maken.

3. BINNEN

Maar een fotoshoot binnenshuis is ook zo mooi. Het is gemakkelijk om met binnen camera instellingen te spelen om de perfecte sfeer te creëren.

Misschien wilt u een ruimte in uw huis kiezen die veel betekenis heeft, zoals de kinderkamer van uw baby, de woonkamer, de slaapkamer, enzovoort.

4. MET DE OUDERE BROER OF ZUS

Je eerste kind zal zich zo speciaal voelen als je hem betrekt bij je zwangerschapsshoot. De viering van de komst van de nieuwe baby is ook een viering van het feit dat uw eerste kind een oudere broer of zus wordt.

Door de baby fotoshoot met je eerste kind te doen, zullen ze ook nog meer anticiperen op hun nieuwe rol!

5. MET UW HUISDIER

Een andere manier om uw zwangerschapsshoot inclusiever te maken, is door uw huisdier mee te laten doen! Het resultaat is een geweldige foto die uniek is voor uw gezin.

Het vergt echter enige vaardigheid om uw huisdier te laten poseren, dus het zal helpen om te oefenen voordat u de daadwerkelijke fotoshoot organiseert. ​

6. MET EEN VOORWERP

Om meer betekenis en een nieuwe dimensie aan je fotoshoot toe te voegen, kun je ook een paar voorwerpen gebruiken.

Misschien wil je een belangrijk rekwisiet kiezen, zoals een babyknuffel, babyschoentjes, babykleertjes of zelfs een babyboek. Beperk jezelf tot twee gerelateerde rekwisieten om de schijnwerpers niet weg te nemen van je babybuik.

7. EENVOUDIG EN CASUAL

Om de focus op je groeiende babybuikje te houden, kun je er ook voor kiezen om een eenvoudige en informele fotoshoot te houden.

Dit betekent geen verkleedpartijtjes, geen specifieke achtergrondopstelling en geen extra elementen. Het zijn alleen jij en je baby, en dat is eigenlijk wat er echt toe doet bij fotografie.

8. GRAPPIG EN LUCHTIG

Laat ten slotte je humoristische kant zien met een grappige en luchtige zwangerschapsfotoshoot! Je kunt een prikbord gebruiken voor een hilarische memo, of helemaal gek doen met een ‘openhartig’ moment.

Een grappige zwangerschapsshoot zorgt ervoor dat je met plezier terugkijkt op je zwangerschap.

Huur onze fotograaf voor uw zwangerschapsshoot

Er zijn zoveel manieren om een elegante en lieflijk uitziende zwangerschapsfotoshoot te organiseren zonder dat je de deur uit hoeft. Er is absoluut geen excuus om er nu geen te hebben!

Share This Story, Choose Your Platform!